25. dubna 2011

Spermicidní Sperm

Kdo sleduje náš twitter, je zajisté obeznámen s tím, že jsme se minulý pátek a sobotu (v neděli už ne, to je superstár) vyskytovali v Praze na Sperm festivalu.

Jezdit v pátek před svátkama vlakem do Prahy není nic moc, zvlášť když vedle vás sedí jakás takás důchodka, která celou cestu podivně mlaská a mumlá. Thanks God, že jsem si nezapomněla vzít ípod a v něm Prago pyčo, celou cestu sjíždím...což mělo za následek, že jsem celej víkend rapovala HipHóp slyšel sem že ho máš v srdci HipHóp... takže oficielní hymnu našeho tripu jsme měli.

Jelikož jsme byli poměrně velká partička, rozhodli jsme se, že nebudem otravovat naše pražský kámoše, kterejm bysme akorát tak dělali bordel na bytě/kolejích a booknuli jsme si hostel přímo u Václaváku, načež jsme na místě zjistili, že se onen hostel nachází na takové, řekněme, vykřičené ulici a navíc přímo nad strip clubem, takže vzádu na dvorku, kudy jsme procházeli na recepci, zrovna chilloutovaly striptýrky v čele s jednou, která vypadala jako seschlá verze Stiflerovy mámy a měla výstřih až na prdel. No zážitky, co vám mám povídat.

Do Meet Factory jsme dorazili asi v sedm, kdy se mělo otvírat, ale neotvíralo se, takže jsme ještě nějakou dobu čumákovali na přicházející hisptery/pozéry, ale aspoň bylo teplo. Když už jsme konečně byli vpuštěni (zřejmě mezi prvními, protože slečny u vchodu vypadaly ještě dost zmateně), dali jsme si u báru Bu2r a šli se mrknout na Erotikon za doprovodu Formy. Celkem pokrokovej film na svoji dobu (ani ne tak po technický stránce, jako spíš po stránce zobrazení sexuality a tak no...) a hudbička moc dobrá (lepší než Severin, to jako fakt!). Potom bylo audiovizuální vystoupení nějakýho seskupení s divným názvem. Dost dobrej video-mapping, jako fakt, jenom ti dva přechytralý týpci, co seděli vedle nás na bobkách mohli držet papulu a ne to celou dobu komentovat.

Z Russian Futurists jsme radši odešli, dost mi to připomínalo Modern Talking, nebo takovou nějakou německou kapelu. Architecture in Helsinki byli něco jako Michal David revival z vesnický zábavy u nás v horní dolní, ale celkem nás to bavilo. Půlka kapely byla sice tak trochu gej, ale Blažena (čti zpěvačka) to svýma dudášema (čti ňadrama) zachraňovala. Jo a potkali jsme starýho kámoše, kterej se během jejich koncertu ponořil do hluboké meditace (prý po půl flašce domácí slivovice..druhej den už byl v poho). Ilustační obrázek (z freemusic.cz, to aby mě nikdo neobvinil z kráděže):


Hmm, neděle neděle. Co neděle? Po útrpném zjištění, že Dejvid Černý je fakt hovado (avšak stále jeden ze zástupců poslední generace opravdovách mužů - o tom někdy později), jsme se přes den vydali na picque-nicque na Letnou jako pravý kurvapražáci, no a večet opět do MF.

To bude rychlý, dali jsme si poláky Napszyklad (nebo jak se to píše) - kdo sakra tvrdil, že jsou něco jako WWW? ; Dva prťavý slovenský školáky Pjoni & Ink Midget, jejichž 'býty' roztřásly celej ten malej divadelní sál; Kate Wax, který to asi pětkrát vypadlo a jednou dokonce utekla z podía, když si všimla, že jí nikdo nepustil vizualizace; Brandt Brauer Frick, což byl trochu hausíček jak s Duplexu a navíc vypadali jak úchylové s mustašema a nakonec Jamese Holdena, kterej to prej všem natřel, ale my už byli nějací unavení a otrávení alkoholovejma výparama (fakt to tam už hrozně smrdělo, oni tam asi nevětrají nebo co), že jsme to vydželi jen chvilku a šli radši na čerstvej vzduch.

Svižné akrobatické kličkování mezi kolejema, noční šalina a konec šmitec!

Žádné komentáře: