6. dubna 2011

Kanye West je Čech feat. Katy Perry

Pamatuju si, že když před pár měsíci dostal Kanye za svůj nový počin (nechtějte po mě název, je to zkrátka nějakej dlouhej název) na Vidlích legendární hodnocení 10.0, tak jsme to s kolegyní, našimi přáteli, kamarády a ostatními vochmelky, co se kolem nás motají, celkem odsoudili a vůbec jsme nechápali, co se to děje na tom světě..

No, ale je o nějakej kratší čas zpátky a nás to najednou nějak chytlo, ani nevím jak, prostě asi proto, že už to nebylo takový hot zboží, ale přitom to bylo pořád dost cool na to, abysme to poslouchali... Yeah, celkem jsme to začli prožívat. Tolik dní a tolik nocí vždycky před spaním jsem si s Kanyem krásně rapovala Cop lights flashlights, spotlights, strobe lights, street lights, All of the lights, all of the lights.. ach, jak krásné časy!

Potom jsme zjistili, že Kanye West je Čech! Tedy, je to dost nepodložená teorie, jejíž alternativou je tvrzení, že Kanye má kdesi uprostřed českých lesů (já tvrdím, že na Šumavě, zatímco kolegyně se přiklání k jižní Moravě) alespoň svoje tajné letní sídlo se srnkou a ovečkou na zahrádce, kde rovněž natočil svůj "promo epos" Runaway. Mimochodem vřele doporučují shlédnou celé, pokud nemáte tu půlhodinu čas, stačí překliknout asi na čtvrtou minutu, kde je důkaz, na nemž jsme naši smělou teorii postavili. Ale vemte si už jen to jméno: Kanye West alias Káně Západ - no není snad nad slunce jasné?!

Káně se zkrátka zařadil na čestné místo mezi naše největší idoly, mezi kterými dále nechybí Lady Dží, Petr Muk, Eva Pilarová, Václav Neckář, Radiohead a skupina The XX. S napjatostí jsem proto sledovala jeho nedávný fíčurink se zpěvačkou Katy Perry, která je zase jednou z největších stálicí našich tragédských párty. Dá se říct, že tahle dvojka hodně dlouho mlžila ohledně mimozemšťanského klipu (zapomněla jsem dodat, že ten song se jmenuje E.T.), ale minulý týden tohle dílko konečně spatřilo světlo světa! Prohlédnou si ho můžete sami na jůtjůbku, já bych ovšem chtěla upozornit na několik zajímavých aspektů, které nemohou být přehlédnuty.

1) Katy vypadá s modrým mejkapem fakt jak ýtý (ok, není to úplně modrá, říkejme jí třeba arktická modř)






















tři looky, které během klipu vystřídá...no, krása střídá nádheru, že...


2) Katy nosí sluneční brýle značky Vagus













nevím, jestli nám tím lze Katy říci, jak je důležité chránit oči před škodlivými UV paprky, či zda se jedná o nepříliš promyšlený product placement...nějak se mi to nechce zjišťovat


3) Káně, vznášejíci se kdesi v časoprostoru ve stavu bez tíže, si přidržuje nádobíčko













co dodat... stav bez tíže asi dělá své se všemi lidskými údy


4) Katy má srnčí nohy













zdá se, že srnčí motiv je dnes populární v mnoha různých oblastech...v hudebních videoklipech obzvláště..



A tak to je! Kdo od toho čekat víc, má smůlu.
:)

Žádné komentáře: