6. února 2012

OZVĚNY A HYBERBOLY

Světe div se! Poslední záznam z 25. září... Velká otevřená pusa! A teď mě všechno udivuje a fascinuje a taky překvapuje, ať je toho údivu dost!
Takže jak se věci mají, kde jsme byli a co jsme dělali... Dělali jsme asi prd, koncerty a kulturní život v našich srdcích pomalu umíral a místo, kde nám to tepe TA KULTŮRA pomalu mizelo! Bože! Viděli jsme Pj Harvey! Viděli jsme Pinback, byli jsme na Flédě, myslím na Floex, ale Fléda je zrádné místo, koncerty co si nepamatujeme a výpadky mozku, různý věci co by nikdo neměl vědět! Zažili jsme několik naprosto vykalených mejdanů (smích), to má mít říz jakože. Vedli jsme dost intelektuální diskuse, většinou pod vlivem alkoholu, zažili loučení, narvali jsme do džuboksu asi pět milionů a to je hyberbola jako prase a vůbec mám náladu být teď hodně drsná. A chci z nás udělat fakt mocné alkoholiky. Měla bych v tom udělat systém, nejlépe bodový!
  1. PJ HARVEY! To ........... (takže tak!)
  2. PINBACK! To ........... (takže tak!)
    Zjišťuji, že koncerty si začínáme konečně vybírat nějak normálně, teda, že už nejdeme na koncert za 20,- a nevykládáme o tom jak to bylo boží, no naposled to bylo boží tak, že jsem se v 15 opila ze dvou panáků vodky a spadla na schodech, viděla jsem holky na záchodě co se líbaly, protože zkoušely jaký to je s pírcingem v jazyku, pak jsem viděla poprvé pogování, pomalované černo-bílé ksichty, které se následně potem úplně rozteklo po celém těle těch lidí a byli jak čuňata. A pak jsme jeli domů s tím, že jsme se jeli podívat na ohňostroj. Někdy si říkám, kdyby ti rodiče věděli co děláme, tak už nás nikdy nepustí ven. This is the way of life!
  3. Vánoce (dneska je to psaníčko, jak výprava do minulosti, protože svět se zrychluje! Jsem vykulená!) ... Na Vánoce máme tedy takový zvyk, že si dáme dárky a uděláme pěkně vánoční besídku, dáme si vánoční pivooo, Svijanská vánoční patnáctka (tento rok nebyla, měli jsme Františka, ale to je vánoční, přiznejme si to!), jsme na sebe extrémně hodní, protože to se o vánocích nosí, vypadne třeba proud, jsme v hospodě, co je v podzemí, vymýšlíme teorie o tom, že nás tu zazdí a jak že my si to vlastně rozdělíme jídlo a pití co máme. Jím karbenátek. Potkáme bývalé milence, případně milenky, máme vtipné řeči, promlouváme moudrosti o Václavu Havlovi, potkáme nějakého ztroskotaného disidenta, nechápeme nic, ale vůbec nám to nevadí! Máme dárky, máme popito! Připíjíme si, rozloučíme se a jdeme domů.
  4. Silvestr - hm silvestr slavíme každý zvlášť, ale je to zvláštní, protože cítíme nějaké to spojení. Je to fatální prostě! (následně si o tom vyprávíme, trumfujeme se! haha)
  5. Loučení! Největší z nálezů a ztrát, Lucie - Chci zas v tobě spát, klečíme a zpíváme, Fiordmoss po nás házejí sklenice, vyhrožujeme jim, že už nikdy nepůjdeme na jejich koncert a že je pomluvíme! - Pomlouvám teď! (následně potkáváme za cca 2 týdny fiordmoss znovu... Půjčuju si od nich zapalovač, vysmívám se smíchu toho kluka, má fakt divnej smích a fakt na nás divně čučí, my na ně taky čučíme, je to hra, co se jmenuje Kdo čučí víc. Slovo čučí je naprosto bezkonkurenční. Naše kamarádka odjela na půl roku pryč, dojme nás to, někdo brečí, někdo brečí uvnitř (Já).
  6. Na Colours má dojet Bjork a taky Animální kolekce - je to úlet, Pohoda stojí 2000 - je to úlet, začínáme sledovat line-ups našich oblíbených festivalů, vášnivě o tom diskutujeme. Máme zkouškové, jen tak mimochodem a taky občasné stavy úzkosti a občasné záchvaty radosti, když se zazelená.
A to je asi tak všechno tento výlev. (Číst to po sobě nebudu a je mi to jedno.)
Podívejte se na film Muži, kteří nenávidí ženy, přečtěte si nějakou pěknou knížku, mějte se rádi, stahujte hudbu, filmy, fotky, dokumenty, knížky, STAHUJTE CO SE DÁ! ....... Všechno!! Dokud je čas!
A věřte na zázraky!

Žádné komentáře: